OVER MIJ


Van jongs af aan ben ik bezig met de zin van het leven en bewustwording. In 2013 besloot ik mijn eerste Hatha - en Jnana Yoga docentopleiding te volgen. Voor mij is het belangrijk om vanuit mijn hart te leven en voor de dingen te gaan die me blij maken en voldoening geeft. Zo ben ik  ook volledig voor mijn passie muziek gegaan.

Ik had al een tijd lang het gevoel om mensen te coachen. In 2020 heb ik besloten om een Mental Coach en Trauma Coach opleiding te volgen.

Ik wil graag mensen begeleiden en ondersteunen die het gevoel hebben dat ze niet verder komen in hun leven door belemmerende gedachtepatronen. Door mijn kennis en ervaringen in de afgelopen jaren, kan ik bijdragen in mijn cliënten hun reis naar transformatie.

Ik werk als een bevlogen coach en werk zoals ik leef: vanuit het hart. De grootse opleiding is mijn roots, het natuur en  intuïtie.

Mijn dankbaarheid gaat uit naar  God, het natuur, mijn voorouders, mijn moeder en vader, familie, muziek en alle mensen die ik in mijn leven ben tegengekomen en heb leer kennen. Dit is mijn ware leerschool.

 


Ervaringen & Opleidingen 

 • Clinical Hypnotherapy - Master training door Joseph Drumheller (USA)
 • Yoga docent richting  Hatha & Jnana , Yogaschool Amsterdam by Godaya & René Ameling (500 uur)
  - Yin Yoga docent opleiding gevolgd bij Sarah Powers &  50 uur Yin Yoga docent opleiding bij Arhanta Yoga
  - Yoga Nidra docent  opleiding by Ram Jain (Arhanta Yoga school) 
 • Toegepaste Psychologie
  Certificaten: Algemene Psychologie - Sociale Psychologie - Diagnostische Vaardigheden -Ontwikkelingspsychologie- Psychologische Gespreksvoering (verkorte HBO NTI)
 • Trauma Coach, HBO niveau - Sorag
 • Mental Coach, HBO niveau - Civas
 • Hogeschool voor de Kunsten Utrecht * afstudeerrichting Kunst - en Mediamanagement (Bachlor)
 • Hogeschool Economische Studies Amsterdam,  Commerciële Economie (Propedeuse)