OVER MIJ


Ik had al een tijd lang het gevoel om mensen te coachen. In 2020 heb ik besloten om een Mental Coach opleiding te volgen. Ik wil graag mensen helpen die het gevoel hebben dat ze niet verder komen in hun leven door belemmerende gedachtepatronen. Door mijn kennis en ervaringen in de afgelopen jaren, kan ik zeker een steentje bijdragen. Ik ga uit van een holistische coaching benadering.

Van jongs af aan ben ik bezig met de zin van het leven en bewustwording. Voor mij is het belangrijk om vanuit mijn hart te leven en voor de dingen te gaan die me blij maken en voldoening geeft. Zo ben ik volledig voor mijn passie muziek gegaan.

 

Zelfstandig Ondernemer  -  Artiest - Kunst & Media Manager

Meer dan 25 jaar reis ik als dj onder de artiestnaam Shinedoe de hele wereld over. Ik heb gedraaid op alle grote festivals binnen Nederland, van Lowlands tot Awakenings. Daarnaast ook in de clubs o.a. Paradiso, Trouw, Marktkantine en verschillende clubs in het buitenland zoals Berghain in Berlijn. Ook heb ik als producer meer dan 50 singles uitgebracht, 3 albums, 2 grote dance hits Phunk 2007 en Dillema 2004. Veel remixes gedaan voor diverse producers en o.a. bands zoals 'The Knife' uit Zweden.

Als promoter ontwikkel ik concepten en organiseer ik evenementen: vanaf 2002 INMOTION, Music That Moves, Intacto on Stage events in Paradiso, Melkweg, Studio 80 en andere locaties.
Label eigenaar van 2 platenlabels: 16 jaar Intacto Records (co-eigenaar) en vanaf 2018 MTM Records.
 
Yoga docent

Naast mijn passie voor muziek. Gaat mijn passie uit naar Yoga, het lichaam en de geest in balans.  Ik heb mij verdiept  in Hatha Yoga, Yin Yoga en Jnana Yoga. Tevens mijn 500 uur Yoga docent opleiding afgerond en les gegeven op diverse locaties .

 


Opleidingen en diploma's

 

  • Trauma Coach, HBO niveau - Sorag
  • Mental Coach, HBO niveau - Civas
  • Toegepaste Psychologie (in opleiding)
  • Yoga Docent richting Hatha, Jnana Yoga, Yin Yoga
  • Culturele Manager, afstudeerrichting Kunst en Mediamanagement, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
  • Commerciële Economie (Propedeuse), Hogeschool Economische Studies Amsterdam