OVER MIJ


Meer dan 25 jaar ervaring als Zelfstandig Ondernemer in de Muziek - Yoga Docent - Kunst & Media Manager - High Performance


Mijn roeping op aarde is geven.
Van jongs af aan ben ik bezig met de zin van het leven en bewustwording. Voor mij is het belangrijk om vanuit mijn hart te leven en voor de dingen te gaan die me blij maken en voldoening geeft. Zo ben ik volledig voor mijn passie muziek gegaan.

 

Meer dan 25 jaar reis ik als dj onder de artiestnaam Shinedoe de hele wereld over. Ik heb gedraaid op alle grote festivals binnen Nederland, van Lowlands tot Awakenings. Daarnaast ook in de clubs o.a. Paradiso, Trouw, Marktkantine en verschillende clubs in het buitenland zoals Berghain in Berlijn.

 

Ook heb ik als producer meer dan 50 singles uitgebracht, 3 albums, 2 grote dance hits Phunk 2007 en Dillema 2004. Veel remixes gedaan voor diverse producers en o.a. bands zoals 'The Knife' uit Zweden.


Als promotor ontwikkel ik concepten en organiseer ik evenementen: vanaf 2002 INMOTION, Music That Moves, Intacto on Stage events in Paradiso, Melkweg, Studio 80 en andere locaties.
Label eigenaar van 2 platenlabels: 16 jaar Intacto Records (co-eigenaar) en vanaf 2018 MTM Records.
 
Ik had al een tijd lang het gevoel om mensen te coachen. In 2020 heb ik besloten om een Mental Coach opleiding te volgen. Ik wil graag mensen helpen die het gevoel hebben dat ze niet verder komen in hun leven door belemmerende gedachtepatronen. Door mijn kennis en ervaringen in de afgelopen jaren, kan ik zeker een steentje bijdragen.

 


Opleidingen en diploma's

  • Mental Coach HBO opleiding - Civas
  • Culturele Manager, HBO - Opleiding Kunst en Mediamanagement, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
  • Yoga Docent richting Hatha, Jnana Yoga, Yin Yoga
  • Commerciële Economie (Propedeuse), Hogeschool Economische Studies Amsterdam